Femeile noastre nu pot înțelege lucruri firești…

Nu am înțeles niciodată femeile care se țin scai de bărbații lor. Am uneori impresia că există vreun virus care le infectează. Femeile noastre refuză să înțeleagă că viața conjugală nu înseamnă doar borș, pampersuri și aspirator. Câteodată am impresia că unele dintre ele sunt masochiste incurabile dacă acceptă să fie umilite de niște „animale” cu care trăiesc. În spațiul post-sovietic cele mai multe femei sunt nefericite pentru că nu pot înțelege niște lucruri firești.

Viața nu trebuie să ți se termine după nuntă. Dacă te bate nu te iubește.  Dacă trăiești cu el 15 ani și toți acești 15 ani el a băut și te-a bătut nimic nu se va mai schimba. Nu există nici o cruce care trebuie cărată în spate până la moarte. Copiii vor fi mai fericiți fără un tată decât cu un părinte care îi snopește în bătăi. Pe Pământ mai trăiesc câteva miliarde de bărbați dintre care cu siguranță ai pe cine alege.  

Aici și-au lăsat amprenta religia, educația, familia și societatea. Ori ați văzut de multe ori cum poliția aleargă să rezolve vreun caz de violență în familie. Mai puțin decât statul se implică societatea. Sau știți prea multe cazuri în care vecinii cunosc asfel de situații și încearcă să apere victima. Despre familie nu mai zic nimic.  De cele mai multe ori femeile nu se plâng pentru că lumea o să zică ceva. În general gura asta a  lumii este cea mai mare bubă a societății noastre. Fiecare al doilea are punctul lui de vedere și încearcă să critice, să acuze și să arunce gunoi în capul altuia. Mai puțin putem să ajutăm. Poate ar trebui să o învățăm și pe asta.

Dragi doamne și domnișoare, iubiți bărbații dar nu rămâneți dependente de ei. Căsătoriți-vă. Faceți sex. Nașteți copii. Visați. Călătoriți. Învățați lucruri noi. Creați-vă opinii. Trageți concluzii. Viața este frumoasă și ar fi păcat să o irosiți pentru un bărbat care nu vă respectă.

Trăiți, nu existați.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: