Scrisoare bărbatului pe care l-am iubit

Dragul meu,

Nu te-am judecat vreodată. Alegerile tale au fost și alegerile mele.  Libertatea și confortul tău au fost importante pentru mine, iar acum, când nu mai ești aproape, îți doresc să fii fericit.

Eram gata să te aștept ore, zile, săptămâni, luni și poate chiar ani în șir. Eram gata să devin umbra ta, să îmi calc în picioare toate visurile și să stau acasă, să îți gătesc zeamă, să îți calc cămașele și să educ copiii. Eram gata dar am renunțat pentru că am înțeles că iubirea mea se dizolvă undeva în aer și nu mai ajunge până la tine. Am renunțat pentru că am înțeles că nu ești omul care vrea alături o femeie casnică. Tu aveai nevoie de altceva iar eu, chiar dacă vroiam să îți fiu aproape nu înțelegeam asta.

Te-am iubit prea mult ca să nu te las să pleci. Poate că am fost proastă atunci când mi-am permis să rămân în spatele tău. Totuși, nu regret nici pentru o clipă. Te-am iubit și am fost fericită. Tu mi-ai dat una dintre cele mai importante lecții de viață și tu m-ai făcut mai înțeleaptă, mai curajoasă și mai puternică. Îţi mulţumesc pentru asta.

Te-am iubit și îți doresc să fii fericit oriunde ai fi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: