Bărbații adevărați sunt o raritate

Azi bărbații adevărați sunt o raritate.

Știu că voi, atât de tari, puternici, curajoși o să îmi reproșați că au devenit prea puternice femeile, că suntem noi vinovate, că nu știm ce vrem și o să aduceți încă zeci de argumente să vă îndreptățiți, dar totuși bărbații adevărați sunt o raritate.
Nu! Nu sunt idealista și visătoarea care își așteaptă prințul pe cal alb, ori mai modern, la volanul unui Bentley. Nici nu am nevoie de acel prinț. Va veni, bine. Nu va veni, problema lui. Dragostea e mai simplă decât pare iar viața e mult mai frumoasă decât o vedem noi.

Femeile caută bărbați adevărați. Și asta nu înseamnă că el trebuie să bată cu pumnul în masă ca să fie așa cum își dorește. Înseamnă respect. Oricine poate zice că este voinic. Mai puțini o pot demonstra în viață.  Iar ca să fii voinic nu e neapărat să te bați unul la zece și să umfli moacă tutuor care te-au supărat.

Respectă și vei fi respectat. Admiră și vei fi admirat. Iubește și vei fi iubit.

Oare câți dintre voi, atât de curajoși, sunt gata să recunoască că uneori nu au dreptate, nu să își demonstreze superioritatea. Oare câți dintre voi, atât de eroi, sunt gata să spună „Te iubesc”,  fără să caute motiv anume ca să o vadă. Câți dintre voi?! Puțini, nu-i așa?!

Ce ziceți? Scorpii! Poate, dar nu ne-am născut așa. Am devenit! Am devenit pentru că ne-am săturat să vă spunem de atâtea ori că ni s-a stricat mașina, că nu ne funcționează robinetul , că e prea greu bagajul…

Fiecare dintre noi poate să bată un cui în perete, să mute dulapul, să instaleze versiunea nouă Windows ori să facă alte chestii pe care voi le considerați bărbătești. Da, poate! Dar vă rugăm să ne ajutați pentru că asta vă face să vă simțiți mai bărbați. La fel cum voi știți să vă pregătiți cina, să vă spălați șosetele ori să vă călcați cămașa. Dar nu o faceți niciodată singuri dacă aveți o femeie în preajmă.

Nu pentru asta ne alegem unii pe alții.

Avem nevoie unii de ceilalți pentru ca să ne iubim. Altfel nu poate fi.

Un gând despre „Bărbații adevărați sunt o raritate

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: