Ca la 21 de ani sau ce m-a marcat la 20…

Mâine fac 21. Încercam azi să îmi amintesc ce am făcut cât am avut 20 de ani. Nu pot să spun că au fost multe, dar nici puține. Probabil cel mai important lucru pe care l-am înțeles la 20 de ani a fost că nici un semn de punctuație nu înlocuiește punctul, cât de mult nu mi-aș dori asta.

La 20 de ani mi-am vopsit părul de vreo 4 ori. Vorba ceea, dacă o femeie își schimbă culoarea părului, își schimbă viața. La mine e așa. Am trecut în ultima vreme de la blond perlat la roșcat și invers. Da, ultima dată am făcut-o chiar săptămâna trecută.

La 20 de ani am început să fac PR. A fost o pagină frumoasă din viața mea. Probabil voi continua să mă perfecționez în acest domeniu, dar  nu mă voi lăsa niciodată de scris.

La 20 de ani am studiat engleza. Ar trebui să îi mulțumesc companiei la care am lucrat pentru asta. Prinde bine. Și o voi perfecționa și mai mult.

La 20 de ani am învățat să fotografiez, să editez, să montez. Mă rog, când începi să te ocupi de relații publice trebuie să le știi pe toate mai bine decât toți și să fi gata de orice situație, în orice moment.

La 20 de ani m-am îndrăgostit. De multe ori. Și a fost la naiba de frumos.

La 20 de ani am jucat prima dată bowling și m-am urcat prima dată pe rolle. Și de fiecare data eram în fustă creion. Ai văzut vreo dată o femeie în fustă pe rolle?! Și încă blondă! Dacă o să vezi nu o să mai poți uita.

La 20 de ani am luat primul meu credit. Și l-am achitat. Proastă experiență.

La 20 de ani am acceptat  pentru prima dată să fiu nană. Asta e fericirea cea mai mare. Și da, voi deveni la 21. Abia aștept să îmi țin finuțul în brațe.

La 20 de ani am învățat că trebuie să mă iubesc pe mine și să nu amân niciodată nimic. Mai bine să greșesc și să regret decât să nu fac nimic și să îmi pară rău.

La 20 de ani am înțeles că omului nu îi poți da nimic cu de-a sila. Dacă cineva nu vrea ajutorul meu, pot să mă desfac în zece, dar nu îl voi putea ajuta.

La 20 de ani am început să scriu un blog. Și voi continua să o fac. Tot ce am văzut și ce am auzit mi-a servit drept inspirație și nu a-și schimba pentru nimic în lume serile petrecute în fața calculatorului, cu o ceașcă de cafea, înșirând gânduri pe wordpress.

La 20 de ani am fost cea mai fericită. Așa voi fi și la 21!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: