În trend din prostie…

Azi tot mai multe lucruri se fac pentru că sunt în trend. E un fel de instinct al turmei… Nu mai contează că e absurd, că e absolut inutil sau nu ai nevoie de ceva, dacă e în trend, ce să-i faci?!

Ne îmbrăcăm ca niște mătăhale pentru că e în trend. Am văzut un model pe podium într-o rochie din pene și hai să purtăm toți pene. Ce mai contează că ele se poartă câte una, la rochii de seară, ori se îmbracă de top-modele la prezentările de modă. Nu în troleibuz, în taxiu sau la piață.

Citim pentru că e în trend. Nu pentru a ne dezvolta. Pentru că e în trend. Și ce mai contează ce citim, de la Eminescu la Fifty Shades. Important e să fim în trend.

Gătim pentru că e în trend. Toate gospodinele stau pe grupuri tematice. Dacă una se laudă că are un robot nou, peste două ore le vezi pe toate cum se laudă cu roboții lor de bucătărie. Și mai sunt dintre acelea care pun poze și scriu că vesela nu e cea mai frumoasă, tăcâmurile sunt ieftine sau masa prea sărăca. Dar ele sunt fericite. Cel puțin așa spun ele. Fetelor, nu sunteți fericite! Le invidiați pe cele la care sunt mai frumoase farfuriile. Dar cum să nu vă lăudați și voi?!

E în trend să fotografiezi omul care ți-a plăcut și să îl cauți pe internet după. Chiar dacă stai la 5 metri distanță. Nu te apropii să faci cunoștință. Îl fotografiezi și postezi imaginea pe grupurile tematice. Stupid. So stupid.

E în trend să faci confesiuni anonime. Pe aceste chaturi găsești de toate: de la note de doi corectate în agendă până la povești erotice.

E în trend să faci bloging, vloging, să fii facebooker, instagramer și tot așa. Nu contează câți fani ai. Nu contează ce conținut distribui. Principalul că ești în trend.

Morala acestui articol e simplă, trăiți așa cum vă place, iar trendurile… lăsați-le naibii de trenduri pentru că viața nu e făcută din trenduri, ci din oameni, din atitudinea lor, din educația lor, din viziunile lor și din faptele lor.

 

2 gânduri despre „În trend din prostie…

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: