Iubiți-vă în fiecare zi! Două vorbe și-un cuvânt despre 14 februarie.

Sunt câteva zile în an când ELE se chitesc ca niciodată iar EI trebuie să le dăruiască ceva. De dorit să fie ceva de marcă, mai scump și să încapă într-o poză pe Instagram. Rețelele de socializare sunt atacate de ursuleți de pluș, buchete din 99 sau 101 trandafiri și ciocolate. Băieți, vouă chiar nu vă ajunge fantezie? Fetelor, vouă vă place să țuguiați buzele și să luminați într-un selfie la oglinda făcut cu iPhone-ul dăruit de el sau de altul anul trecut? 

Chiar și așa, cei mai fericiți sunt vânzătorii, florarii, cofetarii și cosmeticienii. Se pare că vorba  despre ziua care hrănește un an le aparține. 

Nu înțeleg de ce ziua dragostei este sărbătorită o dată pe an? În alte zile nu vă iubiți? Ori numai azi puteți să vă scoateți din cutie încălțămintea cu cele mai înalte și subțiri tocuri, să vă luați cea mai scurtă fustă si o bluză mai decoltată și să vă puneți pe față 3 straturi de pudră, două de rimel și cel mai ochios ruj?  Cum să nu, veți întreba, dacă vecina, cumătra și prietena fac la fel! Câtă neîncredere să ai oare ca să crezi că fără cadouri scumpe de Sfântul Valentin, fără o tonă de cosmetică, fără sâni la vedere și fără o fustiță nu vei fi iubită. Cât de nefericită trebuie să fii încât să îți dorești atât de  mult să te lauzi cu un cadou pe Facebook, Odnoklassniki ori Instagram și să spui lumii că ești  #sohappy?! Drept a zis cine a zis – atunci când suntem fericiți nu suntem online! 

Sărbătoriți dragostea în fiecare zi și fiți #sohappy în viață, nu în pozele de pe rețelele sociale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: