Tu ce fel de persoană ești?! Despre legile universului, carmă, vampiri și oleacă de filosofie

Oamenii sunt diferiți, mai buni sau mai răi. De fapt, bunătate și răutatea sunt niște concepte filosofice tare abstracte. Poate că ei trebuie acceptați așa cum sunt. Dar să accepți un om nu înseamnă să îți pierzi timp, energie și emoții fără a primi ceva în schimb. Și nu mă refer acum la partea materială.

Universul are propriile legi. Primești ce generezi. M-am convins de multe ori de asta. Încearcă să achiți cuiva transportul când nu are bani mărunți și o să vezi că atunci când o să ai o situație similară o să te ajute și pe tine cineva. Dacă ai coșul plin la market, permite-i să treacă în față omului care are doar o pâine și o să vezi că peste un timp o să ți se întâmple același lucru. Dă unui cerșetorul leu care l-ai găsit pe drum și fii sigură că mâine vei găsi de două ori mai mult. Am adus niște exemple simple ca să poți vizualiza ceea ce vreau să scriu mai departe.

Energia trebuie consumată rațional. Iar oamenii care ți-o consumă și nu oferă nimic în schimb trebuie acceptați (mama năibii de toleranță). Dar aici sunt două variante: încerci să îi faci să devină pozitivi sau îi lași undeva, în cămara sufletului, ca să discutați și să vă vedeți de puține ori pe an sau deloc. De altfel, negativismul lor îți fură energia și te face să fii la fel ca ei – irascibilă, tristă și nemulțumită de tot ce se petrece în jurul tău. Iar nemulțumirea asta o să-ți atragă în viață și mai multă energie negativă și evenimente nefaste, astfel încât să crezi că nu ai de ce să te mai bucuri. Și cu cât mai mult o să te iriți, cu atât mai multe evenimente care să te irite vor apărea.

Poți să observi ușor ce fel de energie are cineva dacă vorbești cu persoana respectivă câteva minute. Sau dacă o vezi cum se comportă undeva pe stradă, în transport, în spațiu public. Un om pozitiv nu va genera conflicte, nu va striga în gura mare că nu-i place sau că e nemulțumit de ceva. El va trece liniștit și va zice că asta nu e pentru el. Va face observație tacticos și la fel de tacticos va refuza ce i se propune dacă nu îi convine.

Oferă energia pe care vrei să o primești și nu accepta nimic altceva în schimb. Fii fericită lângă oamenii cu care te simți confortabil și nu uita că gândurile și vorbele tale se materializează iar oamenii din jurul tău le influențează.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: