Când nu am timp să scriu, iubesc, iar când iubesc caut să scriu

Am pășit în 2019 mai fericită. Și nu mă refer la marea dragoste pe care toți o caută și puțini o găsesc. Mă refer la starea mea de spirit, la gândire, la viziune asupra vieții. E o chestie tare fină, dar absolut necesară pentru a te simți realizată, iar când o conștientizezi, parcă se schimbă lucrurile în jurul tău.

În 2018 am învățat că viața ne oferă experiențe din care să luăm ceva. Nu a fost un an al încercărilor, mai degrabă unul al experiențelor. Am făcut de toate, de la proiecte personale până la comunicare politică. Mi-am luat licența, am obținut un job, am generat idei, am scris povești, am cunoscut oameni noi, am iubit ca nicodată și m-am dezamăgit în privința unor lucruri și unor oameni, dar am învățat din fiecare experiență și am început să privesc viața cu alți ochi. Acum văd lucrurile mai frumoase, nu mă consum cu nemulțumiri, creez armonie în jurul meu și îmi tratez cu grijă orice gând, ca nu cumva să imi mai scape vreo unul negativ. Mă rog, sunt și eu om.

Între două joburi și somn, nu am mai scris de multă vreme pe blog, dar sper să scot măcar câte un articol pe săptămână în 2019. Doar dacă nu mă îndrăgostesc iar. Pentru că dacă nu scriu, iubesc, iar dacă iubesc caut să scriu, dar o fac la naiba de sentimental, mă apucă câte un bocet când redactez și nu mai termin ce am început. Sunt blondă, dați crezare.

Acestea fiind spuse, să vă fie 2019 de bun augur și să citiți cât mai multe articole pe aici în acest an.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: