Ziua în care ne vom întâlni va fi o mare sărbătoare. Ce fel de bărbat îmi doresc alături?

Mi s-a spus de mai multe ori că am cerințe și așteptări mult prea mari de la bărbați, că o să aleg și o să tot aleg până va fi prea târziu să îmi construiesc viața personală, că mai bine să ai pe cineva alături decât să fii singură. Răspund la toată lumea care gândește astfel, cineva nu înseamnă oricine. Decât cu oricine, mai bine singură.

Vreau alături un bărbat responsabil. Unul care știe să își asume propriile fapte.

Îmi doresc o persoană de care să pot fi sigură și în care să am încredere. Vreau să fiu încrezută că lucrurile pe care o să i le destăinui vor rămâne între noi.

Vreau un bărbat care să mă inspire. Nu îmi doresc un om lângă care să mă trezesc cu gândul că iar trebuie să îi gătesc dejunul. Vreau să mă gândesc că vom savura cafeaua împreună.

Îmi doresc pe cineva care să îmi încurajeze visele, nu să îmi taie aripile, dar care să fie sincer și să îmi spună că greșesc atunci când nu am dreptate.

Partea materială contează, recunosc. Dar asta nu înseamnă că am nevoie de un milionar care să mă cumpere. Or’, nu am să încetez să muncesc și nu am să accept niciodată astfel de solicitări. Dar nici să îmi asum eu toate cheltuiele casei și să trag după mine un bărbat care nu știe să își asigure stabilitate financiară nu voi accepta.

Imi doresc un om care să fie al meu, pe care să îl înțeleg și să mă înțeleagă, pentru că într-o relație dintre doi inși care se iubesc totul e mai simplu decât pare.

Timp de căutări nu este, iar omul potrivit o să vină când voi aștepta cel mai puțin, sunt sigură. Și acea zi, în care se vor întâlni două suflete iubitoare, va deveni cea mai mare sărbătoare pentru ele.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: