Se întămplă ca inima să ne înșele. De ce nu trebuie să fim supărați pe oamenii care nu ne iubesc?

Se întâmplă să iubim, dar nimeni să nu ne împărtășească sentimentele. E un lucru firesc, pentru că oamenii nu pot da ordin inimii. Și nu trebuie să fim supărați pentru asta, deoarece fiecare iubire pe care o trăim este o lecție de viață.

Nu trebuie să fim supărați pe oamenii care nu ne iubesc pentru că noi suntem cei care ne creăm iluzia iubirii lor. Noi inventăm în căpușor fel de fel de povești, toate cu final fericit, iar ei poate nici nu își dau seama ce furtună ne bântuie sufletul.

Nu trebuie să fim supărați pe oamenii care nu ne iubesc pentru că ei au dreptul să aleagă și să spună nu unei relații. Este firesc să ai anumite gusturi, să placi anumite tipuri de persoane, să atragi anumiți oameni în viața ta.

Nu trebuie să fim supărați pe oamenii care nu ne iubesc deoarece în dragoste inima dictează regulilele jocului. Și cu asta n-ai ce face.

Nu trebuie să rămânem niciodată supărați pe oamenii care nu ne iubesc deoarece ne distrugem pe noi când adunăm nemulțumiri.

Lumea e frumoasă și în lume există încă milioane de persoane care așteaptă să fie iubite. Oare să nu fie printre ei omul nostru?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: