Sâni, fund și buze de rătușcă. Cum se fotografiază fetele?

Această postare trebuia să apară încă duminică, dar pentru că blonda a fost cam leneșă, o vedeți publicată azi.

Duminică după-amiază. În parc lume multă. Copiii se întrec cu trotinetele, un grup de tineri joacă volei, cineva bate tobele, iar altcineva citește.

Pe o alee apar două domnițe. Una pe jos, iar cealaltă oe Segway. Pentru cei care nu știu, traduc, Segway e chestiuța ceea pe 2 roți cu care se plimbă acum adolescenții prin parcuri.

Fetele se opresc la un colț de cărare. Una dintre ele scoate telefonul și începe showul. Segway-ul se învârtește astfel încât să poată încăpea în cadru împreună cu fundul și sânii domniței care e cățărată pe el. Fata care face poze se tot chinuie să se aplece și mai nu se așează jos ca să prindă un cadru mai bun. Domnișoara care pozează își mai îndreaptă părul de câteva ori, încearcă să facă o față ca în filmele din Hollywood și i se pare că arată tare sexy. Sărmanul apărat rabdă cât se sprijină de el fata cu jumătate de trup ca să își facă o poză cu bit de rățușcă, dar cred că dacă putea Segway-ul suna 112, solicita să fie salvat după a treia fotografie.

Momentul culminant, modelul coboară și începe a răsfoi pozele. Pe fața ei poate fi citită dezamăgirea. A doua domnișoară urcă pe Segway. Povestea e aceeași ca și în primul caz, doar că aparatul este salvat de o fetiță, care se pare că este sora uneia dintre eroine și cere să i se dea vehiculul să se plimbe. Domnițele încearcă să îi spună ceva, dar Segway-ul este salvat de la tortura numită sesiune foto.

Fetelor, mă frământă o întrebare. Voi, care faceți la fel, oare nu înțelegeți cât de penibil arătați în astfel de momente? Sexualitatea nu se măsoară în sâni, fund, buze de rătușcă și poze în care le etalați pe toate odată. Or, ce vă motivează pe voi să vă comportați așa, lamuriți-mi și mie, că sunt blondă și nu pot să înțeleg.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: