De ce ne temem de schimbări?

Uneori, noi, oamenii, avem nevoie de schimbări. Asta ne face să simțim mai intens viața, să devenim mai inspirați și să nu ne împotmolim în rutina care ne înconjoară. Avem nevoie de schimbări, dar ne este frică de ele.

Lucrurile și oamenii vin și pleacă, asta e o regulă a Universului și chiar nu înțeleg de ce mulți dintre noi se sperie de acest fenomen. Fie că suntem prea emoționali, fie că ne atășăm prea mult de anumite chestii, tot nouă ne facem mai rău dacă ne punem în poară cu destinul.

Universul este echilibrat, respectiv, viața noastră e la fel de echilibrată, evident, în cazul în care nu distrugem noi balanța. Or, fiecare își face bătăi de cap în plus cum poate el mai bine.

De ce să nu acceptăm că azi plouă și să simțim mirosul de iarbă, dar să ne plângem că e posmorât afară. De ce să nu acceptăm că e cald și luminos, dar să vorbim necontenit de arșiță. Dacă azi e arșiță, mâine, cel mai probabil, ar putea ploua. La fel și invers. Totul e echilibrat în Univers.

Atunci când ne este frică de ce se va întâmpla mâine, sau de faptul că azi nu ne merge bine, distrugem acest echilibru natural și atragem prea mult negativism. Asta ne distruge și ne face să existăm mai mult decât să trăim.

Să ne bucurăm de soare, de ploaie, de oameni și să nu ne fie frică că se schimbă ceva ori că cineva pleacă din viața noastră, pentru că dacă Universul ne pune la încercare, ne va pune la dispoziție și soluții pentru a depăși orice barieră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: