Nu coronavirusul și vaccinurile ne vor omorî, dar prostia! Olecuțîcă despre 5G, moldoveni și cretinism

Am vrut să mă abțin și să nu spun nimic despre asta, dar azi am sărit de pe fix. În ultima perioadă m-am convins încă o dată că nu există limită a cretinismului și că nu ne vor omorî virușii, vaccinurile și 5G-ul, dar prostia.

Eu nu pot înțelege cum gândesc persoanele care distribuie pseudo-teorii. Acum, când fiecare al doilea are conturi pe toate rețelele de socializare și este expert în orice domeniu, e foarte important să știm cum să analizăm informația, să alegem grâul din neghină și să nu ne lăsăm manipulați de niște inși care au publicat ultima dată ceva vreo doi ani în urmă și acum o săptămână s-au apucat să vorbească despre conspirații oculte la nivel mondial.

Pe Facebook-ul moldovenesc totul a început de la un scriitor care cică e milionar, politician, muzicant și expert în toate domeniile. Numai că a stat vreo șapte luni la psihiatrie și după asta a renunțat la medicamente și tratament. Și așa cum e milionar, a decis să meargă la Britain’s Got Talent ca să câștige bani pentru un studiou. Știți voi, milionarii ăștia moldoveni îs olecuțîcă săraci și nu au bani suficienți pentru un studiou. Iertată să fiu pentru judecățile de valoare, dar numai biografia acestui individ mi-a pus întrebări despre tot ce promovează el. Vouă nu?

Mai grav e că se găsesc oameni care cred în poveștile astea. Nu contează că în unele țări  există deja 5G, că nu sunt studii clare despre cât de nocivă este sau nu este tehnologia asta, ei văd un video cu o pseudo-antenă 5G, care de fapt stă de vreo trei ani pe clădire aia și nu a fost observată de nimeni, și sharuiesc asta pe toate grupurile, tuturor contactelor de pe Messenger, Viber și WhatsApp, iar printre contactele lor se mai găsesc vreo câțiva care fac același lucru și se pornește balamucul. Ați observat și voi în feed, așa-i?

Nu pomenesc despre vaccin, Gates, ștampila 666 în frunte, chip și conducerea ocultă a lumii că mă apucă dracii cât scriu. De fapt, voiam să vă îndemn să nu vă informați de la pseudo-personalități care au scris o carte, au candidat la alegeri sau au spus că vor să candideze, au dat două interviuri și au devenit experți internaționali și milionari. Presupunerea mea este că ei fac hype ca să devină vizibili, să le fie solicitate serviciile și să adune niște euro și dolari pe conturi.

Căutați studii internaționale în reviste științifice notorii, documentați-vă despre autorii acestora, încercați să gândiți critic, să vă puneți întrebări și nu promovați toate prostiile. Există multă lume care și fără ele este olecuțîcă tunchită.

Cred că simpla întrebare „pentru ce?” și exact aceeași întrebare la următoarele trei răspunsuri va clarifica tot. Asta dacă nu credeți în prostiile despre ștampilele invizibile care se pun în frunte atunci când te fotografiezi pentru biometric. Dacă credeți, evitați vă rog să îmi demonstrați asta și doar Dumnezeu o să vă judece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: