Nu mai zboară nimeni pe mătură. E mult mai simplu să vrăjești în 2019 decât în 1519

Azi am mers cu un domnișor în troleibuz. Am coborât la Kaufland și omului tot acolo îi trebuia. Mi-a dat voie să trec prima pe trecere, iar mai apoi am mai dat nas în nas prin magazin. Nici nu știu, întâmplător sau nu prea, dar nu despre asta voiam să vă spun.

Vorbeam acum cu cineva despre femei și vrăji. De fapt, sunt superstițioasă. Dar îmi place să ironizez asta. Și am ajuns la concluzia că fiecare doamnă, domnișoară sau domniță e oleacă vrăjitoare. Numai că vremurile s-au schimbat și vrăjile sunt altele. Nu mai avem ceaune mari în care fierbem buruiene ca să vedem viitorul. Avem internet, rețele de socializare, telefoane, camere video, registratoare auto și tot așa.

Dacă nu mă credeți, spuneți-mi, care bărbat va răscoli 1000 și ceva de fotografii pe Facebook ca să vadă cine vă sunt prietenele, dacă vă întâlniți sau nu cu băiatul cela cu care aveți ultima fotografie și ând e ziua mamei, surorii, bunicii, verișoarei sau matușii voastre. Și asta în prima zi. În a doua majoritatea fetelor știu cât de compatibile sunt cu tânărul conform zodiei, iar în a treia – cât de potrivit le este prenumele cu numele lui.

Fetele cunosc mult mai mult decât cred băieții. De fapt, ele știu despre băieți tot imediat ce îi găsesc pe rețele. De asta voi primiți primii cereri de prietenie. Sherlock ar avea depresie și s-ar crede incompetent dacă ar ști metodele domnițelor moderne. Sorry, mister.

Ele pun fotografii special ca să le vadă omul care le place. Ele comenteză postările lui și așteaptă inimioare. Asta e tot un fel de a vrăji.

Amu’ nu ne mai trebuie nici un fel de magie de iubire. O poză în rochie decoltată ajută mai bine decât orice ață legată de gard sau unde se mai anină ele.

Când se machiază, nici mama nu le recunoaște. Nu e vrajă oare asta? Dar când fac din ultimele 3 legume din frigider 4 feluri de mâncare, nu e vrajă? Sau când transforma o cămașă veche în rochie, iar pantalonii în șorți, nu e magie?

Nu mai zboară nimeni pe mătură. Instrumentele s-au schimbat și e mult mai simplu să vrăjești în 2019 decât în 1519.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: