Tipuri de cupluri în troleibuz

Îmi place să admir cuplurile din troleibuz.

Știți perechile celea care abia se formează? Ea încă e rușinoasă, iar el încă se mai chinuie să creeze impresie. Și sunt minunați și nostimi în același timp. Băiatul încearcă să fie grijuliu. Achită taxa pentru ea, îi povestește ceva, o ține de mijloc să nu cadă dar mai nu cade el. Ea are flori. Se face elegantă și romantică. Își atinge o șuviță de păr, îndreaptă cercelul, zâmbește chiar și atunci când nu are de ce.

Cei care se întâlnesc de mai mult timp sunt deja mai siguri. El nu mai povestește atâtea și nu e mereu la fel de grijuliu, dar nu se jenează să o țină mai jos de mijloc. Ea nu are flori, nu își mai atinge părul, nu se sfiază să rugume o gumă față de el, nu mai poartă tocuri și nici rochiță scurtă.

Soții urcă în troleibuz cu pachete de cumpărături sau alte chestii care prind bine acasă. De regulă, ce e mai greu ține el. Ea achită că îi e mai comod. Discută despre facturi și curățenia de sâmbătă.

Cuplurile care au copii mici sunt mereu cu ei. Pot avea mâneca de acuarelă, ciocolate prin buzunare, o jucărie în geantă sau un balon. Cu cine vrea să stea copilul, acela îl ține în brațe. Celălalt are într-o mâna geanta, niște cumpărături, o jucărie și ceva dulce, iar cu altă mână se ține de bară.

Perechile 35+ sunt mai reci. Vorbesc puțin. Nu se mănâncă de priviri și nu se țin de mâini. Achită cine are mărunt. Dacă au pachete, le ține pe cine nu doare spatele.

Bătrânii sunt drăguți. El îi pemite să urce prima. Îi oferă locul sau o ține ușor de mijloc. Femeia îi spune ceva și zâmbește. E elegantă. Are neapărat o bijuterie ochioasă. Vorbesc despre nepoți și știri. Când coboară, el în oferă mâna, iar ea îl ia la braț.

Așa și trăiesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: